Logga in
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Glömt lösenord?

Opus Suite Support

Det finns flera olika typer av support för användare av Opus Suite, från den integrerade hjälpfunktionen (on-line help) och användarmanualer, till snabb och kompetent personlig assistance via email eller telefon.

Integrerad on-line help

En integrerad hjälpfunktion ingår i alla verktygen i Opus Suite. Man kommer enklast åt den genom att trycka på F1 tangenten på avsedd plats i verktyget. Då kommer man automatiskt till information för det område av verktyget man befinner sig när man trycker på F1. Det är självklart även möjligt att söka eller klicka sig fram genom hjälpfilerna. Med stor sannolikhet hittar du svaret på din fråga här.

Användarmanualer

Opus Suite manualer finns tillgängliga i pdf-format på installations-CDn. Efter installation hittar du dem under installationsfoldern på din PC. Manualerna har samma innehåll som on-line help, men formatterat för utskrift och genomläsning. Om saknar tillgång dessa dokument, kontakta Systecon för en kopia.

Vad är nytt?

För att ta reda på vad som förändrats mellan olika Opus Suite versioner, titta i “What’s New”-kapitlet i on-line help eller manualen.

Kontakta din lokala representant

Inom Skandinavien är det Systecon AB i Sverige som själva står för help desk support. Utanför Skandinavien erbjuder vi lokalt användarstöd genom ett internationellt nätverk av kvalificerade representanter som erbjuder lokalt användarstöd för verktygen i Opus Suite. Om du inte hittar en representant nära dig, kontakta Systecon Help-desk.

Systecon help desk

Om du inte hittar svar på dina frågor i on-line help, kontakta oss gärna per e-post, telefon +46 8 459 0750, eller fyll I formuläret nedan.

Supportformulär