Logga in
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Glömt lösenord?

Tycker du att tekniska miljardprojekt är en enkel match?

Hos oss får du möjlighet att jobba i de största och mest komplexa tekniska projekten och hjälpa våra kunder att få maximal effekt och nytta från sina investeringar, samtidigt som kostnaderna hålls nere. Du får arbeta med allt från upphandling och utveckling till drifts- och underhållsfrågor. Vi erbjuder dig arbete i ett välrenommerat dynamiskt företag med korta beslutsvägar, goda anställnings- och utvecklingsvillkor och en fantastisk gemenskap.

På Systecon tilltalas vi av kunskap och kompetens. Vi söker främst dig som är en erfaren civilingenjör och som har kunskap i Systecons kärnområden ILS (Integrated Logistics Support), driftsäkerhet och LCC. Du har en god matematisk och analytisk förmåga och är även duktig på att formulera dig i skrift, både på svenska och engelska.  Att planera och genomföra projekt är en bra erfarenhet och har du dessutom ett bra kontaktnät inom någon av våra satsningsbranscher försvar, transport eller energi så passar du förmodligen perfekt hos oss.

Din personlighet är viktig för oss. Alla våra tjänster innebär direkta kundkontakter och det är därför viktigt att ha en förmåga att utveckla bra kundrelationer. Vi söker därför dig som är utåtriktad och som på ett smidigt och professionellt sett kan föra dig hos kunden. Du är dessutom orädd för att ta för dig och agera. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och självständigt driva din uppgift framåt.

Systecon erbjuder dig stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid. Du kommer till ett företag med ett socialt och behagligt klimat. Vi hjälper varandra och har metoder, kunskaper och stor erfarenhet att luta oss emot.

Lediga tjänster

Lediga tjänster listas nedan, men kanske är du rätt person för oss ändå? Vi söker alltid fler engagerade, begåvade och nyfikna medarbetare. Välkommen att skicka din spontansökan rekrytering@systecon.se!

Är du student?

Ta en titt på vår sida för examensarbeten.