Vi vill erbjuda dig en inspirerande, innovativ och uppskattande arbetsmiljö i ett växande företag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare men ger samtidigt stor frihet och möjlighet till balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Vi tycker också att det är viktigt med samarbete och gemenskap – vi hjälper varandra och har metoder, kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot. De flesta av våra medarbetare är delägare i företaget, vilket även du kan komma att erbjudas på sikt. Vi har idag kontor i centrala Stockholm och Malmö samt samarbetspartners i England, USA, Australien och ytterligare ett stort antal länder. Välkommen till ett litet men globalt företag som arbetar för att flytta gränserna när det gäller Life Cycle Management och långsiktigt hållbara beslut!Det här är vi. Systecon är ett personalägt företag som är inne i en spännande fas med många intressanta samhällspåverkande uppdrag. Nu söker vi fler engagerade, begåvade och nyfikna medarbetare som vill jobba med de mest komplexa och utmanande projekten inom försvar, säkerhet och järnväg. Vi vill hjälpa våra kunder att fatta bättre mer långsiktigt hållbara beslut genom att redan från början tänka på hela livscykeln. Vi ser att det finns en stor potential att maximera effektiviteten och minimera kostnaderna genom att aktivt arbeta med Life Cycle Management - LCM. Vår världsledande mjukvara Opus Suite är vårt stöd till de analysinsatser som krävs inom LCM-arbetet.

Din roll hos oss. Hos oss får du hjälpa våra kunder att fatta bättre och mer långsiktigt hållbara beslut. Ditt arbete gör stor skillnad och du får möjlighet att bidra till samhällsnytta genom våra projekt inom kollektivtrafik och räddningstjänst. Du kommer att arbeta i olika konsultuppdrag med allt ifrån förstudier, upphandling och utveckling, till drift- och underhållsfrågor. Det handlar om att sätta sig in i komplexa sammanhang och du ges möjlighet att använda din analytiska och kreativa lösningsförmåga på utmanande problem. Parallellt med spännande uppdrag bygger och utvecklar du fina kundrelationer och du stödjer och stöttar organisationer genom energirika samarbeten och du får saker att hända.

Exempel på projekt där vi gjort skillnad är upphandling och leverans av nya pendel-, regional- och tunnelbanetåg, upphandling av helikoptrar, optimering av driftsäkerhet för ubåtar och  tillförlitlighetsanalys för höghastighetsjärnvägen.

Är du rätt person för oss? Vi söker i första hand dig som är akademiker eller har motsvarande erfarenhet/kompetens med intresse för både teknik och ekonomi. Du har gärna erfarenhet av att vara konsult och har en vilja att tillsammans med oss utveckla dig själv, vårt företag och våra kunder. Eventuellt har du erfarenhet inom försvar, järnväg, flyg, gruvdrift, sjöfart, kollektivtrafik eller verkstadsindustri och kanske erfarenhet av att jobba med modellering och simulering.

Din personlighet är viktig för oss. Du har förmåga, vilja och driv att både skapa och utveckla kundrelationer och affärer. Du brinner lika mycket för teknik som för att resonera fram smarta lösningar tillsammans med kunden. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och kan ta för dig, samtidigt som du är prestigelös och tycker om att samarbeta med begåvade kollegor, både internt och externt. Du är också en flexibel problemlösare som, tack vare din analytiska förmåga, ser till att allting går att lösa.

Varmt välkommen till oss på Systecon!

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Skills Rekrytering. Sök tjänsten snarast, dock senast den 14 januari, via www.skillsrekrytering.se. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290